Politika privatnosti

Politika privatnosti

Ko smo mi

Adresa nase veb stranice je: https://pimtool.com/

Komentari

Kada posetioci ostavljaju komentare na sajtu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i ip adresu posetioca i string korisnickog agenta pretrazivaca kako bismo pomogli u otkrivanju nezeljene poste.

Anonimizovani string kreiran od vase adrese e-poste (koji se naziva i hes) moze biti dostavljen gravatar servisu da se vidi da li ga koristite. Politika privatnosti usluge gravatar dostupna je ovde: https: //automattic. Com/privaci/. Nakon odobrenja vaseg komentara, vasa profilna slika je vidljiva javnosti u kontekstu vaseg komentara.

Mediji

Ako otpremate slike na veb lokaciju, trebalo bi da izbegavate otpremanje slika sa ukljucenim podacima o lokaciji (eksif gps). Posetioci veb lokacije mogu da preuzmu i izvuku bilo koje podatke o lokaciji iz slika na veb lokaciji.

Kolačići

Ako ostavite komentar na nasem sajtu, mozete se odluciti za cuvanje vaseg imena, adrese e-poste i veb lokacije u kolacicima. Ovo su radi vase pogodnosti, tako da ne morate ponovo da popunjavate svoje podatke kada ostavljate drugi komentar. Ovi kolacici ce trajati godinu dana.

Ako posetite nasu stranicu za prijavu, mi cemo postaviti privremeni kolacic da bismo utvrdili da li vas pretrazivac prihvata kolacice. Ovaj kolacic ne sadrzi licne podatke i odbacuje se kada zatvorite pretrazivac.

Kada se prijavite, takoe cemo postaviti nekoliko kolacica da bismo sacuvali vase podatke za prijavu i izbor prikaza na ekranu. Kolacici za prijavu traju dva dana, a kolacici sa opcijama ekrana traju godinu dana. Ako izaberete zapamti me, vasa prijava ce trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolacici za prijavu ce biti uklonjeni.

Ako izmenite ili objavite clanak, dodatni kolacic ce biti sacuvan u vasem pretrazivacu. Ovaj kolacic ne ukljucuje licne podatke i jednostavno ukazuje na id posta clanka koji ste upravo uredili. Istice nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija

Članci na ovom sajtu mogu da sadrze ugraeni sadrzaj (npr. Video zapise, slike, clanke itd. ). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posetilac posetio drugu veb lokaciju.

Ovi veb-sajtovi mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačice, ugrađivati dodatno praćenje treće strane i nadgledati vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na tu veb lokaciju.

Sa kim delimo vaše podatke

Ako zatražite resetovanje lozinke, vaša ip adresa ce biti ukljucena u imejl za resetovanje.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci se zadrzavaju neograniceno. Ovo je tako da mozemo automatski prepoznati i odobriti sve naknadne komentare umesto da ih drzimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registruju na nasoj veb stranici (ako ih ima), takoe cuvamo licne podatke koje oni daju u svom korisnickom profilu. Svi korisnici mogu da vide, izmene ili izbrisu svoje licne podatke u bilo kom trenutku (osim sto ne mogu da promene svoje korisnicko ime). Administratori veb lokacija takoe mogu da vide i ureuju te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate nalog na ovoj veb lokaciji ili ste ostavili komentare, mozete zatraziti da dobijete izvezenu datoteku licnih podataka koje imamo o vama, ukljucujuci sve podatke koje ste nam dostavili. Takoe mozete zahtevati da izbrisemo sve licne podatke koje imamo o vama. Ovo ne ukljucuje podatke koje smo u obavezi da cuvamo u administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe.

Gde se salju vasi podaci

Komentari posetilaca se mogu proveriti putem automatske usluge otkrivanja nezeljene poste.

Scroll to Top